Alpakkavandring

Vær med på alpakkavandring i vakre omgivelser. Eller delta på vår alpakkasafari hvor du tilbringer god tid sammen med alpakkaene i alpakkahagen. Dette er morsomme aktiviteter som passer for hele familien. Hele alpakkaopplevelsen tar ca 90 minutter, hvor alle over 12 år kan få leie og passe på sin egen alpakka på en guidet tur i den vakre naturen rundt Østre Kjærnes gård i Våler. Etterpå blir det anledning til å mate din alpakka med snacks – en svært populært aktivitet både blant alpakkaer og besøkende! På grunn av private arrangementer må besøk og parkering være forhåndsavtalt/forhåndsbestilt.

Vi har turer hele året rundt. Husk å kle dere etter vær og temperatur. Vi forbeholder oss retten til å gjøre en ombooking hvis det er meldt ekstremt mye regn 24 timer før alpakkavandringen. Det er viktig for oss at både dyr og mennesker har det fint på opplevelsen.

Vi anbefaler at dere bestiller alpakkavandring i god tid (gjerne mer 2 uker i forkant) da dette er en svært populær aktivitet. Bestillingsbetingelser: Booking er bindende, det gis mulighet til ombooking 14 dager før alpakkaopplevelsen. Ved avbestilling som følge av sykdom imøteser vi legeerklæring og refunderer da 90% av beløpet eller gjør en ombooking. Har du gavekort fra You Wish eller gavekort med refnr må disse bookes direkte til Østre kjærnes gård (ikke online-booking). Se først om du finner en dato hvor det er ledig plasser, deretter tar du kontakt (SMS 93204001 eller mail: post@visitvansjo.no) for å bestille plassene.

SE BILDER FRA VÅRE TIDLIGERE ALPAKKAVANDRINGER HER:

Priser

ALPAKKAVANDRING – DELTAKER MED ALPAKKA
Lei din egen alpakka på tur (ca. 90 min) (aldersgrense 12 år)
kr. 395,- pr. person

ALPAKKAVANDRING – LEDSAGER/DELTAKER UTEN ALPAKKA
Ledsager (ca. 90 min), for barn under 12 år etc. NB! Kun en ledsager pr deltaker med alpakka
kr. 250,- pr. person

ALPAKKASAFARI
Besøk alpakkaflokken (se info nedenfor) (ca. 45-60 min)
kr. 250,- pr. person (barn under 1 år gratis)

Alpakkasafari
Vi tilbyr også alpakkasafari, hvor dere besøke alpakkaflokken inne i alpakkahagen. Her får dere hilse på alpakkaene på nært hold, mate dem og se hvordan de lever i flokken sin. På varme sommerdager kan man av og til se alpakkaer som tar seg et bad i badestampen. Det vil være anledning til å ta mange fine bilder. Når babyalpakkaene er separert fra mødrene sine, besøker vi dem i «alpakkabarnehagen».
Alpakkavandring for bedrifter
Vi tilbyr alpakkavandring og alpakkasafari for bedrifter (grupper på opp til 15 personer/10 alpakkaer). For eksempel kick-off med avdelingen, med alpakkavandring og påfølgende lunsj/middag på gården. Ta kontakt.
Bestilling for bedrifter
Kontakt oss
Send e-post til: post@visitvansjo.no
Ring oss på telefon: 932 04 001 eller 958 11 937

Gavekort

Gi en annerledes gave til noen du er glad i. Med et gavekort på alpakkavandring eller alpakkasafari får de en opplevelse de sent vil glemme. Bestill et gavekort nå ved å trykke på knappen nedenfor. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Alpakkaflokken vår

Alpakkaflokken vår består nå av 26 dyr, og den øker jevnt og trutt. I tillegg til alpakka-safari, avler og selger vi livdyr. Alpakka er gårdens produksjonsdyr som gir oss fantastiske fiber (ull). Noen av dyrene brukes som terapidyr og er trent til å gå på tur, noe de liker. Vi har også en alpakkabutikk hvor vi selger garn og produkter fra dyra på gården.

Alpakkabarnehage

Er det sommer og varmt vil dere oppdage at alpakkaene tar seg et bad i badestampen. Det er god mulighet til å ta mange fine bilder, og til å håndfore alpakkaene med snacks som dere får av oss. Hvert år – fra midten av januar til mars – er babyalpakkaene separert fra mødree sine (vi avvenner dem morsmelk) og vi besøker dem i “alpakkabarnehagen”.

En lærerik tur

Disse fantastiske dyrene er beskjedne, milde, sjenerte og veldig nysgjerrige. De er fantastiske å ha med på tur. Dette er en svært populær aktivitet hvor du kommer deg ut i naturen med godt selskap. Tidligere deltakere har fortalt oss at det er en lærerikt tur i flott terreng med nærhet til disse snille, flotte skapningene.
“Dette var en fantastisk opplevelse for hele familien! Det er første gang vi har sett alpakkaer på nært hold, og for noen fine og morsomme dyr de er! Anbefaler dette til alle som vil ta en litt annerledes tur!“
Carl Grennes

Hall of Fame

Møt noen av alpakka-stjernene på gården vår!

En annerledes tur med vakre dyr i nydelige omgivelser

Bestill alpakkatur
Vi er 15 minutter fra Moss – 45 minutter fra Oslo – 90 minutter fra Gardermoen flyplass. Velkommen til vår vakre plass!
Min konto
cartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram